Vuxenutbildningsmässan

01.06.2023

Är du nyfiken på framtida studier? Ändra riktning i karriären?

Varmt välkommen på vuxenutbildningsmässa!!!


Den 1 juni har du möjlighet att träffa och ställa dina frågor till olika utbildningsanordnare, studie- och yrkesvägledare och FR-Kontakten. 

FR-Kontakten är ett stöd för dig som vill studera, har någon funktionsnedsättning oavsett om du har diagnos eller inte, hoppas vi syns på mässan!


  • När: 1 juni 2023 
  • Tid: 11.00 - 17.00
  • Var: Föreningshuset Fontänen
  • Adress: Västra vägen 32, 582 28 Linköping

Mässans program och utställare hittar du här:  

Mässan vänder sig till dig som är intresserad av att studera inom kommunal vuxenutbildning (Komvux). Kanske vill du vill läsa in grundskole- eller gymnasiekompetens inför fortsatta studier, kurser på gymnasienivå för att kunna ta ut en gymnasieexamen eller en yrkesutbildning som leder till jobb! 

På mässan finns olika skolor som erbjuder vuxenutbildning samlade. Detta ger dig som besökare möjlighet att jämföra skolor och utbildningar på nära håll. Passa på att ställ dina frågor! 

Det kommer även finnas studie- och yrkesvägledare på plats. Med hjälp av vägledning är det större chans att valet av utbildning blir rätt. På plats finns även vårt studieteam som ger tips på hur du når dina mål med studierna utifrån dina förutsättningar och behov! För dig som är intresserad av att studera på sfi finns också våra sfi kartläggare på plats för att ge dig information om processen innan du börjar studera på sfi. 

Med dina mål i centrum - tillsammans gör vi det möjligt!