Vuxenutbildningsmässa 2024 - för dig med funktionsnedsättning och särskilda behov av stöd kommer Funktionsrätt Linköpings FR-Kontakten finnas på plats

22.05.2024

Är du nyfiken på framtida studier eller känner någon som har tankar på att studera eller byta yrkesinriktning?

Den 22 maj är det Utbildningsmässa i Vagnhallen.

Du har möjlighet att träffa och ställa dina frågor till bland annat olika utbildningsanordnare inom kommunal vuxenutbildning (Komvux), studie- och yrkesvägledare, studieteam, FR-Kontakten och sfi- kartläggning.


  • Datum: onsdagen den 22 maj 2024
  • Tid: 13.30 - 17.00
  • Plats: Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32, 582 28 Linköping
Mässan vänder sig till dig som är intresserad av att studera inom kommunal vuxenutbildning (Komvux). Kanske vill du vill läsa in grundskole- eller gymnasiekompetens inför fortsatta studier, kurser på gymnasienivå för att kunna ta ut en gymnasieexamen eller en yrkesutbildning som leder till jobb! 

På mässan finns olika skolor som erbjuder vuxenutbildning samlade. Detta ger dig som besökare möjlighet att jämföra skolor och utbildningar på nära håll. Passa på att ställ dina frågor!

På plats finns även studie- och yrkesvägledare. Med hjälp av vägledning är det större chans att valet av utbildning blir rätt. Passa även på att prata med vårt studieteam som ger tips på hur du når dina mål med studierna utifrån dina förutsättningar och behov! För dig som är intresserad av att studera på sfi finns också våra sfi kartläggare på plats för att ge dig information om processen innan du börjar studera på sfi.

Arrangör av vuxenutbildningsmässan är Centrum för vuxenutbildning och  Linköpings kommun.

Med dina mål i centrum - tillsammans gör vi det möjligt!